<dd id="ps6be"></dd>

    1. <nobr id="ps6be"></nobr><rt id="ps6be"><big id="ps6be"><noframes id="ps6be"></noframes></big></rt>

      <em id="ps6be"></em>
    2. <ruby id="ps6be"></ruby>
      1. <p id="ps6be"></p>
        <font id="ps6be"><ol id="ps6be"><label id="ps6be"></label></ol></font><code id="ps6be"><sub id="ps6be"></sub></code>

        靈活高效的生物制藥公司總部寫字樓裝修設計方案

        2020-10-22 10:23:34 宏鈺堂裝飾 101

        位于美國加利福尼亞州福斯特市的這家生物科技公司的辦公室,近30年來,這家生物科技公司為世界各地的患者帶來了生活樂趣和挽救生命的療法。他們對于學科的研究需要探索力和創造力,既需要個人專注投入也需要團隊協作。為了促進這樣的工作文化,客戶希望創建一個促進交流、激勵員工全情投入的辦公環境。本案靈活高效的總部寫字樓裝修設計方案是多元敏捷型工作場所設計的典范,下面就跟隨鄭州宏鈺堂裝飾小編一起來欣賞吧!

        The office of the biotech company in foster, California, has brought joy and life-saving treatments to patients around the world for nearly 30 years. Their research on the subject needs exploration and creativity, as well as individual focus and team cooperation. In order to promote such a work culture, customers want to create an office environment that promotes communication and motivates employees to be fully engaged. The flexible and efficient decoration design scheme of the headquarters office building is a model of diversified and agile workplace design. Let's follow the decoration of Zhengzhou hongyutang to enjoy it!

        靈活高效的生物制藥公司總部寫字樓裝修設計方案

        寫字樓走廊裝修設計-靈活高效的生物制藥公司總部寫字樓裝修設計方案

        休閑區裝修設計-靈活高效的生物制藥公司總部寫字樓裝修設計方案

        寫字樓中的社區空間融合了先進科技、書寫白板和舒適的座椅配置,這樣既可以進行自由的互動,也可以進行結構化團隊合作。重新構想的大堂空間,通過品牌形象的強化、以及對家具、材料和色彩的精心配置,強化了品牌文化傳遞以及社會使命。 

        The community space in the office building integrates advanced technology, whiteboard and comfortable seat configuration, which can be used for free interaction and structured team cooperation. The redesigned lobby space strengthens the brand culture transmission and social mission by strengthening the brand image and elaborately configuring the furniture, materials and colors.

        多元化辦公裝修設計-靈活高效的生物制藥公司總部寫字樓裝修設計方案

        多元化辦公區裝修設計-靈活高效的生物制藥公司總部寫字樓裝修設計方案

        寫字樓辦公區裝修設計-靈活高效的生物制藥公司總部寫字樓裝修設計方案

        辦公室中咖啡區的升級設計,解決了工作效率低下的問題。全新引入的“社交\工作\就餐”這種多元功能組合形式,為不經意的相遇和互動帶來更多機率。另外,新增促進員工身心健康的戶外工作場地,鼓勵員工與自然環境的緊密連接。

        The upgrade design of coffee area in the office solves the problem of low work efficiency. The newly introduced multi-functional combination of "social networking, work and dining" brings more chances for casual encounter and interaction. In addition, new outdoor workplaces to promote physical and mental health of employees are added to encourage close connection between employees and the natural environment.

        小型會議室裝修設計-靈活高效的生物制藥公司總部寫字樓裝修設計方案

        靈活高效的生物制藥公司總部寫字樓裝修設計方案

        辦公室咖啡廳裝修設計-靈活高效的生物制藥公司總部寫字樓裝修設計方案



        版權聲明:新聞咨詢欄目是編輯整理全球前沿設計風尚和行業動態作為分享和交流,如有侵權,請聯系刪除。


        標簽:   制藥公司辦公室裝修 總部辦公室裝修案例
        野花视频在线观看免费观看